Categorii

Producători

Buletin de știri


ATENTIE

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare problema de sanatate, boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de medic.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti  afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

 

 

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.remediavert.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea www.remediavert.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.remediavert.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

DREPTURI DE MARCA

Numele Naturaland Pharm este marca inregistrata. Reproducerea, utilizarea sau aplicarea acestei marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC NATURALAND PHARM SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

POLITICILE DE CONFIDENTIALITATEA - SC NATURALAND SRL

Datele cu caracter personal pe care le trimiteţi către Remediavert sau pe care le completaţi în procesul de utilizare a site-ului  se prelucrează.   Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării  trebuie să fie complete, corecte şi actuale. În cazul în care constatăm că informaţiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depăşite, accesul la www.remediavert.ro poate fi limitat sau blocat.

 

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC NATURALAND PHARM SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul  si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC NATURALAND SRL nu garanteaza ca acest site sau e-mail-urile trimise in numele www.remediavert.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

 

Site-ul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul,  sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC NATURALAND PHARM SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau  vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC NATURALAND PHARM SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC NATURALAND PHARM SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse.Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

RENUNTAREA LA COMANDA

Potrivit Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă – republicată,consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7 al Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000, comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

 

Orice conflict aparut intre SC NATURALAND PHARM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

LIMITAREA RASPUNDERII

Conform  legislaţiei în vigoare, SC NATURALAND PHARM SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte,materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul site-ului remediavert.ro sau conţinutul său.

SC NATURALAND PHARM SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, SC NATURALAND PHARM SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. SC NATURALAND PHARM SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

 

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul Remediavert.ro, se aplica in urma încalcării Termenilor de utilizare a site-ului.

SC NATURALAND PHARM SRL îşi rezervă, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul remediavert.ro sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.    

               


INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Folosirea Informaţiilor cu Caracter Personal.

“Informaţii cu Caracter Personal” sunt informaţiile care vă pot identifica, cum ar fi numele, adresa poştală (inclusiv adresele de facturare şi de expediere), numărul de telefon, adresa de e-mail, numele de utilizator. Noi culegem Informaţii cu Caracter Personal de la dvs. când vă faceţi cont de utilizator al site-ului remediavert.ro, când alegeţi să participaţi la ofertele şi programele noastre sau ne transmiteţi informaţii în mod direct nouă, inclusiv când vă inregistraţi la noi, cumpăraţi produse, participaţi la facilităţile noastre interactive sau intraţi altfel în contact cu noi pe remediavert.ro.

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Naturaland Pharm SRL are calitatea de operator date cu caracter personalînregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.8349, în baza notificării nr. 2447/08.05.2013.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. NATURALAND PHARM S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. NATURALAND PHARM S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru SC NATURALAND PHARM SRL din Bucuresti, Calea Dorobanti,nr.172,sect 1. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

SECURITATEA
Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă, contactându-ne în conformitate cu sectiunea Contact.